Dielemans Technische Opleidingen

 

Docenten

 

Dielemans Technische Opleidingen (DTO) verzorgd sinds 1988 vanuit de regio Breda kader en inspectie opleidingen op lasgebied, waar we al sinds 1994 door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) voor erkend zijn. Sinds 1994 is DTO uitgegroeid tot een opleidingsinstituut dat een groot deel van het middenkader personeel in midden en zuid Nederland heeft opgeleid. Meerdere docenten van DTO zijn ook vertegenwoordigd in diverse opleidingscommissies van het NIL, om continue mee te kunnen helpen aan het doorvoeren van verbeteringen om deze zoveel mogelijk op de praktijk te laten aansluiten.  

 

 

Technisch en didactisch

 

Binnen DTO is er zowel lastechnisch (IWE gecertificeerd) als didactische kennis aanwezig. We zien hiermee ook het belang om niet alleen de kennis in huis te hebben, maar ook om deze kennis zo goed mogelijk naar de studenten te kunnen overdragen.

 

De docenten die de opleidingen van DTO verzorgen zijn allen technisch gekwalificeerd en beschikken bovendien over een ruime praktijkervaring in het bedrijfsleven waar ze ook nog steeds werkzaam zijn. Tevens hebben onze docenten vele jaren ervaring met het verzorgen van de opleiding en zijn ook didactisch goed onderlegd waardoor dat ze de kennis van de opleidingen zo effectief mogelijk overgebracht kan worden.